Little Dutch Adventskalender 2023

Icon

Ben je op zoek naar een adventskalender voor 2023? De Little Dutch 2023 adventskalender zit vol houten items. Duurzaam en mooi speelgoed voor jong en oud! Lees hier alles over de Adventskalender Little Dutch 2023 en ontdek of korting of een andere aanbieding beschikbaar is.

De Little Dutch adventskalender 2023 is een prachtige verzameling van 24 houten figuren die samen een sfeervol kerstdorp vormen. Elke dag in december kun je een nieuw pakje openen en een deel van dit dorp opbouwen. Leuk voor op de seizoenstafel, maar zéker (of eigenlijk: juist) om mee te spelen.

Little Dutch Adventskalender 2023

Little Dutch adventskalender 2023 inhoud

Wat zit er in de Adventskalender van Little Dutch? De Little Dutch Adventskalender 2023 is een feestelijke verzameling die het hart van de kerstperiode tot leven brengt. De set bevat een assortiment van pittoreske houten gebouwen, waaronder gezellige huizen en een statige kerk, die een charmant dorpstafereel vormen. Temidden van deze bouwwerken vind je vrolijke kerstfiguren zoals de Kerstman en sierlijke engelen die de kerstsfeer benadrukken. De levendigheid van het dorp wordt verder versterkt door figuren die typische kerstactiviteiten ondernemen, zoals schaatsen op een bevroren vijver en kinderen die vrolijk met een slee spelen. Een rijk versierde kerstboom staat centraal in het tafereel, omringd door allerlei kerstversieringen die twinkelen en schitteren. Het dorp wordt bevolkt door een assortiment van dieren, waaronder een rendier, en is uitgerust met winterse transportmiddelen zoals een ouderwetse auto en een houten slee. Klaar voor avontuurlijke tochten in de sneeuw!

De kalender zelf komt in een stevige opbergdoos met winterse illustraties, wat meteen zorgt voor een backdrop in kerstsfeer​​.

Houten speelgoed adventskalender? Kies dan voor Little Dutch

Little Dutch staat bekend om hun kwalitatief hoogwaardig houten speelgoed. De adventskalender van Little Dutch onderscheidt zich door de duurzaamheid en het tijdloze ontwerp van de houten figuren. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van de Little Dutch adventskalender. In plaats van wegwerp plastic speelgoed, biedt deze kalender houten figuren die vele jaren meegaan. Dit vermindert niet alleen afval, maar zorgt ook voor een blijvende herinnering aan de feestdagen. Het houten speelgoed van Little Dutch is een milieubewuste keuze die bijdraagt aan een groenere toekomst.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *