GRIMM’S lanceert nieuwe collectie 2024; dit zijn de Instagram teasers…

Icon

Donderdag 25 januari 2024 om 16.00 uur lanceert GRIMM’S haar nieuwe collectie. Met teasers op Instagram kondigt het bedrijf, dat gespecialiseerd is in duurzaam houten speelgoed, de nieuwe collectie aan…

Wat de nieuwe collectie is, dat weten we nog niet. De eerste teaser geeft een vibe van ‘nieuwe werelden’. Denk aan beige (voor zand), lichtblauw (voor lucht, voor water) en groen van het noorderlicht? Ik hoop stiekem op een blokkenset in de vorm van een palmboom, of iets met zand en een strand. De verwachting is dat het zachte (aarde)tinten kunnen zijn, maar na teaser 3 (het noorderlicht) kan het echt alle kanten op. De laatste teaser is weer heel erg ‘pastel’, met de tekst ‘zachte kleuren’. Het woord ‘wereld’ suggereert dat het ‘small world play’ sets kunnen zijn.

Update: inmiddels is de nieuwe collectie voor 2024 bekend! GRIMM’s lanceert vier blokkensets:

  • Building World Desert Sand
  • Building World Polar Light
  • Building World Cloud Play
  • Building World Pastel Duo

Lees er meer over in dit artikel: GRIMM’S collectie 2024

Over GRIMM’S speelgoed

GRIMM’S staat bekend om zijn benadering van speelgoed, dat zowel educatief als duurzaam is. Het is één van de bekendste merken als het gaat om open ended speelgoed. Deze nieuwe collectie belooft deze traditie voort te zetten met een reeks innovatieve ontwerpen… Verwacht speelgoed dat niet alleen de fantasie prikkelt, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van motorische vaardigheden en creatief denken.

De focus bij GRIMM’S ligt op speelgoed dat meegroeit met het kind. Dit betekent dat de speelgoeditems niet alleen duurzaam zijn als het gaat om vervaardiging en materiaalgebruik, maar ook in hun levensduur. Het Duitse merk begrijpt dat speelgoed dat jarenlang meegaat, niet alleen beter is voor het milieu, maar ook een grote waarde creëert voor kinderen en hun gezinnen.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *