Smartek Toys: nieuwe magnetische bouwblokken

Icon

Maak kennis met Smartek Toys! Smartek zijn kleurrijke magnetische bouwblokken, die compatibel zijn met bijvoorbeeld LEGO Duplo. Superleuk! Dit is een eerste indruk van dit nieuwe merk open einde speelgoed.

Klaar om je eigen fantasiewereld te creëren? Met Smartek magnetische bouwblokken kan het! Ontworpen voor kleine avonturiers vanaf 1,5 jaar dagen deze blokjes uit om te bouwen, te stapelen en te creëren. Geen saaie huizen of simpele torens, want met Smartek kun je alles bouwen wat je maar kunt bedenken. Van magische kastelen tot raketten die naar de maan vliegen, de mogelijkheden zijn eindeloos. De unieke verbinding van de blokjes maakt het supermakkelijk om te bouwen, zelfs voor de kleinste handjes. Laat je fantasie de vrije loop en ga op ontdekkingstocht in een wereld vol mogelijkheden.

Smartek Toys is te koop bij Bol.com en bij Mamanova.

Wat is Smartek?

Smartek is een uniek systeem dat de fantasie van je kind prikkelt en tegelijkertijd de ontwikkeling stimuleert. Het zijn magnetische blokjes, dus juist dankzij de slimme magneetverbinding kunnen kinderen moeiteloos en vrij van frustratie de meest fantastische creaties bouwen. Veel 3D-bouwmogelijkheden, net zoals in Minecraft. Het is een soort XXL Pixio.

Smartek regenboog

De Regenboog set bevat 78 speelblokjes. De basis bestaat uit 54 magnetische kubussen (CUBES) en daarnaast zijn er ook 24 speciale MEGO-blokken. Deze slimme blokjes koppel je gemakkelijk aan je favoriete DUPLO of LEGO blokjes. Zo bouw je creaties zo groot als je maar wilt.

|

Hoe veilig is het systeem?

Smartek Toys staat voor veiligheid. De blokjes zijn uitgebreid getest en gecertificeerd volgens de strengste Europese en Amerikaanse normen. De constructie is extra stevig en de magneten zijn veilig ingebed in hoogwaardig ABS-plastic.

Smartek Toys review (getest)

Mei 2024 ontvingen we (dankjewel!) de Smartek Toys Rainbow 🌈. Onze eerste gedachten na een kleine week spelen? Het is leuk, stabiel en sterk. 🥰 Je kunt zien hoe het zich houdt! We hebben er al een paar creaties mee gemaakt.

Smartek Toys is te koop bij Bol.com en bij Mamanova.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *