Playmobil in Slagharen tijdens zomervakantie 2024

Icon

Deze zomer komt Playmobil naar attractie- en vakantiepark Slagharen. Kinderen kunnen zich uitleven op het speciale speelplein van het bekende speelgoedmerk. Leuk!

Het Playmobil speelplein heeft een aantal leuke activiteiten. Kinderen kunnen spelen aan tafels met Playmobil speelgoed, kijken naar vitrines met mooie bouwwerken en er staan grote Playmobil poppen. Het speelplein ligt achter de Sitting Bull en is alleen toegankelijk voor gasten van het vakantiepark.

Dit is niet de eerste keer dat Slagharen samenwerkt met Playmobil. In 2017 was er ook een Playmobil speelplein in het park.

Playmobil kleurplatenwedstrijd: win mooie prijzen

Vanaf volgende week start de Playmobil kleurplatenwedstrijd. Iedere week wint de mooiste kleurplaat een Playmobil pakket. Dit is een leuke wedstrijd voor alle kinderen op het park en een kans om mooie prijzen te winnen.

Bezoek het Playmobil Speelplein tot en met 30 augustus 2024

Het Playmobil speelplein is open voor alle gasten van het vakantiepark tot en met 30 augustus 2024. Dit betekent dat je de hele zomer kunt genieten van deze leuke activiteit. Plan je bezoek aan Attractie- en Vakantiepark Slagharen en mis het Playmobil speelplein niet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *