Dít is de nieuwe Bauspiel 2024 collectie

Icon

Het is september en Bauspiel komt uit het niets met een aantal nieuwe pareltjes in hun collectie! Ben je benieuwd naar de nieuwe Bauspiel 2024 collectie? Scroll dan gauw verder; wij zetten ze voor je op rij!

Magische kubus

De Bauspiel Magische kubus is een houten dobbelsteen met glanzende stenen er in verwerkt. Leuk als kleurendobbelsteen, om mee te bouwen of als ‘schat’.

Afmeting: 5x5x5cm

Magische Kubus Bauspiel
Doorschijnende cilindertrap

Doorschijnende cilindertrap

Dit is onze favoriet: de doorschijnende cilindertrap! De 25 cilinders zijn gemaakt van acryl, ze staan in een mooie houten plank. Van klein naar groot en in prachtige kleuren. Wat een plaatje om te zien! Ideaal om mee te tellen, rollen, bouwen, stapelen… Noem het maar op!

Schatkist + Bauspiel glanzende stenen

Deze houten schatikist (14x7x8cm) heeft zo’n 150 gram glanzende stenen (glitterstenen) er in. Ideaal voor jouw kleine piraat! Gebruik de stenen om mandala’s te versieren, als schat, om bouwwerken op te fleuren of in sensorisch spel. De inhoud van 150 gram komt overeen met circa 72 stenen.

Schatkist + Bauspiel glanzende stenen
Bauspiel translucide buizen

Bauspiel translucide buizen (16 stuks)

Deze set bestaat uit 16 doorschijnende buizen in acht verschillende kleuren (dus je hebt er altijd twee per kleur). Gemaakt van acryl.

Afmeting: H: 2,5 cm, Ø 2,5 cm

Peepwhole blokken (20 stuks)

Deze set bestaat uit 20 stuks in vier verschillende raamvormen. De translucide buizen hierboven passen er perfect in, evenals de doorschijnende cilindertrap.

Peepwhole blokken (20 stuks)
Kleurenroute + doorschijnende blokjes PASTEL Bauspiel

Kleurenroute + doorschijnende blokjes PASTEL

De kleurenroute + doorschijnende blokjes PASTEL set bestaat uit 30 items in een prachtige houten houder. Er zijn blokken met glitterstenen, en er zijn (acryl) doorschijnende blokken. Dit is de pastel-variant op een eerder uitgebrachte set.

Mini gemengde doos (16 stuks)

Dit is een set van 16 stuks gemengde blokken. Leuk om mee te starten! In de set vind je glitterstenen, raamblokken en gewone blokken.

Mini Gemengde Doos - Bauspiel Set van 16

Bron: Biokin.fr

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *