Speelgoed Adventskalender 2024: welke kies jij?

Icon

De feestdagen zijn hét moment om met kinderen aftelplezier te beleven. Adventskalenders zijn daar perfect voor! Van Playmobil tot LEGO en Grapat en van Schleich tot Hot Wheels; er zijn weer tal van prachtige speelgoed adventskalenders beschikbaar voor 2024. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de leukste opties voor dit jaar, perfect voor de decembermaand! Welke is jouw favoriet?

Grapat Adventskalender 2024

Grapat staat bekend om haar prachtige houten speelgoed dat de fantasie van kinderen prikkelt. De adventskalender van Grapat 2024 bestaat uit prachtige handgemaakte items die elke dag een nieuw stukje magisch speelplezier bieden. Deze kalender is ideaal voor iedereen die van open einde speelgoed houdt en die graag hun eigen verhalen verzint met natuurlijke materialen. Elke vakje bevat een uniek item dat bijdraagt aan een rustig en mindful speelmoment. Er zitten ook leuke activiteiten in, geschikt (3+) voor het hele gezin.

Hot Wheels Adventskalender 2024

Voor de echte autoliefhebbers is de Hot Wheels Adventskalender 2024 een droom die uitkomt. Achter elk van de 24 deurtjes vind je een kleine Hot Wheels auto of accessoire, perfect om een spannende racewereld mee op te bouwen. Elke kalender bevat 8 Hot Wheels auto’s (schaal 1:64) en 16 accessoires met winterthema, zoals een sneeuwschuiver of een kerstboom. De speelmat biedt ruimte voor alle avonturen. Natuurlijk te combineren met je bestaande Hot Wheels items.

LEGO City Adventskalender 2024

De LEGO City Adventskalender 2024 neemt kinderen mee op avontuur in een bruisende stad vol verrassingen. Elke dag opent een nieuwe deur naar minifiguren, voertuigen en accessoires die de fantasie stimuleren. De kerstkalender van dit jaar zit boordevol leuke personages, winterse mini-modellen en coole minifiguur-accessoires. Kinderen kunnen de speelmat op de doos uitklappen om een besneeuwd winters dorp te creëren. Ideaal voor LEGO-fans die graag bouwen en spelen in een stedelijke setting.

LEGO Disney Adventskalender 2024

Voor de Disney-liefhebbers is de LEGO Disney Adventskalender 2024 een absolute must. Deze adventskalender bevat 24 vakjes gevuld met mini-figuren van geliefde Disney-personages, zoals Elsa, Tiana, Ariël, Vaiana en Mirabel, plus LEGO ǀ Disney Pua, een snowgie en het schattige babyrendier Sven. Naast de bouwactiviteiten wordt ook de doos onderdeel van het speelplezier: een kleurrijk bordspel neemt kinderen mee op een spannende reis naar het Disney kasteel. Deze adventskalender is perfect voor kinderen die dol zijn op Disney en graag hun eigen magische sprookjeswereld bouwen in LEGO-stijl.

LEGO Friends Adventskalender 2024

De LEGO Friends Adventskalender 2024 brengt de vriendinnen van Heartlake City naar de feestdagen. De set bevat vijf personages: kleine Olly, kleine Paisley, Paisley’s moeder, vader en zusje, plus twee babyhuisdieren. Er is ook een figuur van een sneeuwkat en veel accessoires. Reis terug in de tijd naar toen Paisley en Olly kleuters waren. Achter elk vakje vind je een verrassing, met tradities, hobby’s en meer om te ontdekken. Veel vakjes bevatten bouwbare activiteiten, zoals de katapult die de volgende dag kan worden gebruikt om het sneeuwkasteel om te gooien. Er zijn koekjes om te bakken, een brief om op te sturen en nog veel meer. Van zingen tot snowboarden en marshmallows roosteren: deze adventskalender zit boordevol bijzondere momenten. Deze adventskalender is perfect voor kinderen die van de LEGO Friends-serie houden en graag hun eigen avonturen met de personages beleven tijdens de feestdagen.

LEGO Harry Potter Adventskalender 2024

De LEGO Harry Potter Adventskalender 2024 is een magische keuze voor elke fan van de tovenaarswereld. Kinderen kunnen LEGO Harry Potter minibouwspeelgoed ontdekken dat bij de 4 Zweinstein afdelingen past, waaronder een waterspuwer en een feestelijk gedekte tafel voor Griffoendor™, Zwadderich™, Huffelpuf™ en Ravenklauw™. Ook inclusief 2 van de 14 Zweinstein verzamelportretten, een kerstboom, knalbonbons, een Zweinstein Express en meer. Deze adventskalender bevat 7 LEGO Harry Potter minifiguren voor rollenspellen, waaronder Harry Potter, Suzanne Bonkel en professor Banning, plus een speelgoedfiguur van Hedwig™. Deze adventskalender is de perfecte manier om de dagen af te tellen naar kerst terwijl je je eigen Hogwarts-avonturen naspeelt.

LEGO Marvel Spiderman Adventskalender 2024

Voor de superhelden in de dop is de LEGO Marvel Spiderman Adventskalender 2024 een avontuurlijke keuze. Deze kalender bevat 24 verrassingen. Er zijn 5 minifiguren – Spider-Man, Green Goblin, Miles Morales, Ghost-Spider en Venom – plus klein bouwspeelgoed en accessoires die kinderen zullen herkennen uit de Spider-Man films. Deze omvatten een besneeuwde Spider-Ham, het bureau van Peter Parker en de winterboom van Electro. Er zijn ook 2 kleine auto’s waarmee je tegen elkaar kunt racen en een Sandman katapult die cadeautjes gooit! Elke dag opent een nieuwe deur naar spannende verhalen en heroïsche acties. Perfect voor kinderen die van Marvel en LEGO houden en hun eigen superheldenwereld willen creëren!

LEGO Star Wars Adventskalender 2024

De LEGO Star Wars Adventskalender 2024 is een epische manier om af te tellen naar kerst voor elke Star Wars-fan. De adventskalender neemt bouwers mee door de geschiedenis van LEGO Star Wars sets in chronologische volgorde van 1999 tot 2024.Ontdek miniatuurversies van de allereerste LEGO modellen van beroemde voertuigen, van een X-wing tot de Millennium Falcon en de Crimson Firehawk. Onder de 18 minimodellen bevinden zich ook Darth Vaders kasteel en een Minikit uit de eerste Star Wars videogame. Er zijn 5 LEGO Star Wars minifiguren om te verzamelen, waaronder prinses Leia en Luke Skywalker in kerstoutfits en Ahsoka Tano, plus een LEGO figuur van een Super Battle Droid. Deze adventskalender brengt de magie van het sterrenstelsel ver, ver weg naar je woonkamer!

Play-Doh Adventskalender 2024

Met de Play-Doh Adventskalender 2024 kunnen kinderen elke dag creatief aan de slag met klei. Elke dag bevat een nieuw potje klei of gereedschap, waardoor de decembermaand gevuld is met eindeloos knutselplezier​!

Playmobil Junior Adventskalender 2024

De Playmobil Junior Adventskalender 2024 is ideaal voor de jongste Playmobil-fans. Deze kalender is speciaal ontworpen voor kleine kinderen en bevat eenvoudige, schattige figuren en accessoires die elke dag een nieuwe verrassing brengen. Denk aan schattige diertjes, kleurrijke speelgoedjes en kleine bouwwerken die perfect zijn voor jonge ontdekkers. Een prachtige manier om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met Playmobil.

Playmobil Kerstmarkt Adventskalender 2024

De Playmobil Kerstmarkt Adventskalender 2024 neemt je mee naar een sfeervolle kerstmarkt vol gezelligheid. Elke dag ontdek je een nieuw onderdeel van deze feestelijke scène, van kraampjes tot kerstversieringen en figuren. Tegen het einde van de adventperiode heb je een complete kerstmarkt opgebouwd waar kinderen hun eigen feestelijke verhalen kunnen naspelen. Een magische aanvulling voor elke Playmobil-collectie.

Playmobil Miraculous Adventskalender 2024

Voor fans van de populaire serie Miraculous is de Playmobil Miraculous Adventskalender 2024 een absolute topper. Deze kalender bevat 24 vakjes gevuld met mini-figuren en accessoires van de helden Ladybug en Cat Noir. Kinderen kunnen elke dag een nieuw onderdeel van hun avontuur ontdekken, terwijl ze de spannende verhalen uit de serie naspelen. Perfect voor kleine superhelden in spé!

Playmobil Piraten Adventskalender 2024

De Playmobil Piraten Adventskalender 2024 neemt kinderen mee op een spannend piratenavontuur. 24 deuren, 24 verrassingen voor een avontuur in piratenthema! De piraat heeft een schatkaart ontdekt die hem naar een grote kist vol waardevol piratengoud leidt. Hij vaart met zijn roeiboot naar de schatgrot, zijn kanon altijd geladen: Niet alleen een reusachtige octopus staat hem in de weg, maar ook Dark Kraken, de leider van de gevaarlijke zeemonsterstam, zelf! Tegen de tijd dat kerst aanbreekt, hebben kinderen een volledig piratenschip om de zeven zeeën mee te veroveren. Ideaal voor kinderen die van avontuur en fantasie houden!

Schleich Harry Potter Adventskalender 2024

Schleich brengt dit jaar een prachtige Harry Potter Adventskalender uit. De Schleich Harry Potter™ Adventskalender 2024 is gevuld met 24 gedetailleerde, handgeschilderde figuren van iconische personages zoals Harry, Hermelien en Dobby. Het perfecte cadeau voor echte Harry Potter™ fans tijdens de feestdagen.

Schleich Horse Club Adventskalender 2024

Voor de jonge paardenliefhebbers is de Schleich Horse Club Adventskalender 2024 een absolute droom. Schleich staat bekend om haar realistische en hoogwaardige figuren, en deze kalender is een geweldige manier om de collectie uit te breiden. Wie alle deurtjes heeft geopend, brengt de witte stijgbeugels aan bij de merrie en tuigt haar op. Samen met Sofia gaan we naar de training. Het veulen kijkt en besnuffelt alles met grote belangstelling. Even vergeet hij zelfs de knapperige wortel die in de emmer verderop ligt te wachten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *